Vi søker prosjektledere i Drangedal og Elverum – søknadsfrist 12.08.2019

Vil du være med å bygge opp en ny linje- og traséryddingsvirksomhet?

Har du god kommersiell teft, er du flink til å se muligheter for nye prosjekter langs kraftlinje, vei og jernbane? Motiveres du av å ha mange baller i lufta og levere gode prosjekter? Da er dette jobben for deg!

Norsk Skogrydding AS er nylig etablert av AT Skog og Viken Skog og startet virksomheten 1.1.2019. Selskapet har allerede rukket å bli en betydelig aktør i bransjen og er i vekst. Nå søker vi 2 selvstendige prosjektledere, en med kontorsted i Drangedal og en ved kontoret på Elverum. Prosjektansvaret vil dekke hele Norge og begge stillingene vil medføre reisevirksomhet.

Som prosjektleder er du det viktige bindeleddet mellom kunde og Norsk Skogrydding. Hovedoppgavene er å følge opp kontraktsforpliktelsene med byggherre/ oppdragsgiver, prosjektøkonomi og våre ansatte og underentreprenører som utfører selve oppdraget.

Vi søker deg som er faglig engasjert og løsningsfokusert, strukturert og planmessig og har gode kommunikasjonsevner. Hos Norsk Skogrydding vil du få faglig og personlig utvikling og ikke minst være en sentral person. Det er korte beslutningsveier hos oss, og vi legger vekt å være et selskap med gode verdier som gjør at du vil trives på jobb.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Se hele stillingsannonsen her: Prosjektledere – Norsk Skogrydding AS

Del gjerne!